10-vuotias pelasti veljensä elokuvasta oppimallaan taidolla – nyt hän pääsi tapaamaan The Rockin!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Detroitissa asuva Jacob O’Connor nousi taannoin otsikoihin sankaritekonsa ansiosta. Vasta 10-vuotias poika pelasti kaksivuotiaan pikkuveljensä hengen  elokuvasta oppimallaan taidolla.

Jacob oli vetänyt hukkumassa olleen Dylan-taaperon ylös isoäitinsä uima-altaasta. Tämän jälkeen hän oli suorittanut pikkuveljelleen painelu-puhalluselvytystä, jonka hän oli Huffpost-sivuston mukaan oppinut Dwayne ”The Rock” Johnsonin tähdittämästä elokuvasta San Andreas.

Tieto tapahtuneesta saavutti pian toimintatähden, joka oli ylpeä pojan teosta. Johnson lennätti Jacobin perheineen Kanadan Vancouveriin, jossa hän kuvaa parhaillaan Skyscraper-elokuvaa. Jacob pääsi tapaamaan idoliaan elokuvan kuvauspaikalle.

– Mikä upea päivä ja mikä upea lapsi. Kiitos Jacobille, joka on mahtava ja sellainen ihminen jollaiseksi meidän kaikkien tulisi pyrkiä, Johnson kuvaili tapaamista Instagram-viestissään.

 

Jacob was super nervous and shy the whole time we hung out, so it was fun getting him to laugh and talk. He threw me for an unexpected spin when he showed up on set wearing a shirt that he proudly made with my bull insignia on the front and on the back was the picture of me holding our two puppies, Brutus and Hobbs, after I rescued them from our pool. Seeing that picture on this boy's shirt, got me in the gut. Eventually, we would lose Brutus to heaven, but it wasn't the picture of Brutus that made me tear up, it was the fact that this 10yr old kid, had a heart big enough to put our puppies on his shirt after he saved his little 2yr old brother's life. What a special day. What a special kid. Thanks Jacob for being awesome and for being the kind of person we all aspire to be. ~ DJ

A post shared by therock (@therock) on