Jennifer Lopez peppu pystyssä – vartalo yhä kuin unelma

Viihdeuutiset · Stara.fi

Latinokaunotar Jennifer Lopez nousi viime viikolla otsikoihin, kun hän lahjoitti 25.000 dollaria Harvey-hurrikaanin aiheuttamien tuhojen uhreille. Samaan aikaan hän jatkaa kiertuettaan, jossa popdiiva nähdään myös muutamissa todella rohkeissa asuissa.

Nykyisin Las Vegasissa pysyvän kiinnityksen turvin esiintyvä Jennifer Lopez piti hieman lomaa ja palasi eilen illalla takaisin. Samalla hän osoitti, että näyttävyyttä ja rohkeutta riittää edelleen.

Jennifer Lopez kehotti verkossa julkaisemallaan videolla faneja lahjoittamaan tulvien tuhojen uhreille kaiken minkä he voivat. Tähden mukaan pienikin apu on tärkeä, ja tärkeintä on vain auttaa niin paljon kun itse voi. Jennifer Lopez kertoi myös lahjoittavansa 25.000 dollaria, minkä jälkeen hän sanoi, että haluaa auttaa niin paljon kuin pystyy.

Splash
Splash
Splash
Splash