Karhu yllätti perheen – teki tarpeensa lasten edessä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eläintarhoissa isot petoeläimet ovat usein tarhojen vetonauloja. Monet rakastavat katsella varsinkin karhujen kiipeilemistä ja leikkimistä. Nyt videolla nähdään miten eräs karhu päätti tervehtiä sitä lasin takana katselevia lapsia.

Vanhemmat olivat päättäneet koulun jälkeen viedä lapsensa eläintarhaan. He olivat noin kymmenen minuutin ajan tarkkailleet kahta kallion päällä makoilevaa harmaakarhua, jotka eivät olleet liikkuneet lainkaan. Perheen iloksi toinen karhuista päätti kuitenkin jonkin ajan kuluttua tulla katsomaan perhettä hieman lähempää.

Lapset olivat todella innoissaan karhun tullessa niin lähelle heitä. Karhu päätti kuitenkin kertoa mitä mieltä hän oli lasten vierailusta. Karhu kääntyi ja ulosti suoraan takapuoli lapsiin päin. Lapset olivat tikahtua nauruun, koska heidän mielestään tilanne oli todella huvittava.