Mikä muissa ihmisissä ärsyttää? Näin 100 ihmistä vastasi

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kaikki ihmiset eivät käyttäydy samalla tavalla, minkä vuoksi toisen henkilön mieltymykset tai käytöstavat voivatkin toisinaan päästä yllättämään tai jopa ärsyttämään. Nyt sadalta ihmiseltä kysyttiin, että mikä heitä ärsyttää muissa ihmisissä.

Ihmisille tuli heti mieleen useita melko yksityiskohtaisia asioita, jotka muissa ihmisissä heitä eniten ärsyttivät. Monet ärsyttävät tavat olivat kuitenkin sellaisia, jotka yllättävän monia tuntui toisissa häiritsevän. Muun muassa ruoan kovaääninen mässyttäminen sai hyvin monet ärsyyntymään.

Monia vastanneita henkilöitä häiritsi myös toisten huonot käytöstavat ja henkilökohtaisen hygienian puuttuminen. Tällaisia asioita olivat muun muassa se, että henkilö ei pessyt käsiään ennen syömistä ja piereskeli tai kaivoi nenäänsä muiden ihmisten nähden julkisilla paikoilla.