Miranda Kerr esitteli päivän ateriansa – näin pysyy hoikkana ja terveenä

Lifestyle Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

34-vuotias huippumalli Miranda Kerr tunnetaan muun muassa Victoria’s Secret -alusvaateketjun enkelinä. Mallin työtä tekevien tulee pitää hyvää huolta itsestään, ja nyt Miranda Kerr esitteleekin videolla millaisista ruoista hänen koko päivän ateriansa koostuvat.

Miranda Kerr aloittaa päivänsä kuuman veden kanssa sekoitetulla sitruunamehulla. Sen jälkeen hän pyöräyttää itselleen aamiaiseksi smoothien, jonne hän lisää hedelmiä, marjoja, mantelimaitoa, pinaattia ja pähkinävoita. Välipalaksi nainen kertoo nauttivansa usein banaanilettuja, joihin tulee banaania, kaurahiutaleita ja kananmunia.

Lounaaksi Kerr valmistaa lohta, jonka hän maustaa kurkumalla, inkiväärillä ja sitruunalla. Lohen seuraksi nainen valmistaa salaatin, johon tulee muun muassa ituja, kurkkua, avokadoa ja rucolaa. Illalliseksi malli valmistaa pitkään paistettua kanaa, bataattia ja vihersalaattia.