Teksasissa varoitetaan ryöstäjiä: ”Kaikki ammutaan!”

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Teksasiin äskttäin iskeneen hirmumyrsky Harveyn tuhoja korjataan vielä pitkään. Tulvista toipuvat teksasilaiset ovat nyt ottaneet kirjaimellisesti järeät aseet käyttöön kotinsa raunioita suojellakseen. Kaikki tunkeilijat ammutaan.

Kuten arvata saattaa, yrittävät rikolliset hyötyä Teksasin luonnonkatastrofista kaikin mahdollisin keinoin. Osa varkaista vie tulvien tuhoamista taloista kaiken rahanarvoisen. Nyt ihmiset ovat varoittaneet alueelle saapuvia kriminaaleja, Fox News uutisoi.

Taloihin on ripustettu lappuja, joissa lukee: ”Jos varastat, me ammumme!” Talonomistajat ovat valmiina tappamaan rikollisissa aikeissa alueelle saapuvat. Tulvavahinkoja pyritään korjaamaan nopealla aikataululla arjen rutinoitumiseksi uudelleen. Teksasin rannikolle lauantaina 26. elokuuta iskenyt hurrikaani Harvey on voimakkain Yhdysvalloissa vaikuttanut hirmumyrsky sitten vuoden 2005 hurrikaani Katrinan jälkeen.