Kim Kardashianin housuista näky läpi – nyt legginsitkin jäävät varjoon!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkispari Kim Kardashianin ja Kanye Westin avioliiton rakoilemisesta on puhuttu jo pitkään. Nyt avioliitossa olevien tähtien kerrotaan nukkuvan yönsä eri sängyissä. Pariskunta on yrittänyt hoitaa suhdettaan ammattilaisten avulla.

Nyt Kim on mahdollisesti lanseerannut uuden trendin, joka kiinnostanee varsinkin miehiä. Hänet kuvattiin nimittäin eilen New Yorkissa asussa, jonka rinnalla legginsitkin jäävät varjoon. Hänen housunsa nimittäin olivat läpikuultavat ja paljastivat hänen alushousunsa.

Kim Kardashianin kerrotaan käskeneen Kanyen eri sänkyyn nukkumaan kuorsaamisen takia. Todellisuudessa heidän suhteestaan on hävinnyt kipinä ja seksielämä on olematonta. Kahden lapsen kasvattaminen vaatii veronsa, eikä kumppanukset ole vieläkään toipuneet Kanyen viimevuotisesta hermoromahduksesta tai Kimin Pariisin ryöstöstä.

Splash
Splash
Splash