Kissa ei anna sulkea jääkaapin ovea – sinnikäs kaveri

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet lemmikit ovat niin ovelia, että ne oppivat avaamaan herkkukaappien ovet ja ruokasäiliöiden kannet. Osa lemmikeistä oppii jopa avaamaan jääkaapin ovenkin. Nyt videolla nähdään hauska tilanne, jossa kissa ei anna omistajan sulkea jääkaapin ovea.

Videolla nähdään ovela kissa, joka on hypännyt jääkaapin päälle vartioimaan herkkuja sisäänsä kätkevän oven avaamista. Kissa on valppaana oven yläpuolella ja laittaa tassunsa heti oven väliin kun jääkaappi vihdoinkin aukeaa.

Omistaja on kuvannut videolle huvittavaa tilannetta, jossa kissa on hyvin päättäväinen sen suhteen, että jääkaapin ovi ei mene enää kiinni. Kissa maukuu sulkeutuvalle ovelle vihaisesti ja lyö sitä aina napakasti tassullaan kun ovi on menossa kiinni.