Kodin kellarista yllättävä löytö – täynnä haita!

Ohhoh! · Tim Isokivi

Viranomaiset ovat tehneet New Yorkissa sijaitsevan talon kellarista epätavallisen löydön. Rakennuksen pohjakerroksia sijaitsi eläviä ja kuolleita haita täynnä ollut uima-allas.

Eläinsuojeluviranomaiset löysivät altaasta yhteensä kymmenen haita. Niiden joukossa oli seitsemän elävää ruskohaita, kaksi kuollutta leopardihaita ja yhden kuolleen vasarahain. Allas oli vain noin viiden metrin levyinen.

– Ne ovat nuoria ja niiden koot vaihtelevat puolesta metristä hieman yli metriin. Ne ovat todennäköisesti 1-3 vuotiaita, Long Island Aquariumin edustaja Darkele Puntillo kuvailee Huffington Postille.

Elävät hait tutkittiin merieläinasiantuntijoiden toimesta, minkä jälkeen ne siirrettiin Long Islandilla sijaitsevaan yleisöakvaarioon. Viranomaiset tutkivat parhaillaan tapausta, mutta toistaiseksi ketään vastaan ei ole nostettu syytteitä.