Omituinen meikkityyli levisi huuliin – kehtaisitko näyttäytyä tällaisena?

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Muutaman viikon mediassa esillä ollut aaltoileva kulmakarvatrendi on nyt levinnyt myös huulimeikin puolelle. Nettiin on julkaistu kuvia aaltoilevasta huulten rajaamistyylistä. Meikki on hyvin futuristinen.

Muotiin nousee aika ajoin trendejä, joiden vaalijat saattavat myöhemmin katua ilmiöön osallistumista. Aaltoileva meikkityyli saattaa olla näistä yksi, ja harva uskaltautuu oikeasti kadulle siksak-kuvioisissa kulmakarvoissa. Nyt aaltoileva rajaus on toteutettu myös huuliin.

Huulissa voidaan käyttää joko pientä aaltokuviota tai muutamaa suurempaa rajauslinjaa. Harva uskoo, että poikkitaiteellinen ja vaihtoehtoinen meikkaustyyli on tullut jäädäkseen, mutta Instagramissa kuviaan julkaisevat trendsetterit ovat päättäneet kokeilla aaltomeikkiä joka tapauksessa. Näkyykö näitä huulityylejä yökerhoissa?

The fuckery is real😒🤦🏼‍♀️ I am going to pimp slap any one I see with this BS #tf #squigglylips #icant

A post shared by Puerto Rican Diva (@pr_fashionista_diva) on

Now trending#squigglybrows #squigglylips…be bold to rock this?…..

A post shared by Oyebolanle 'endowed' Akintola (@endowedlookspro) on

It's called the "Squiggly Scallop Shell Lip" Are you here for it or Nah!??! #squigglylips #trending #lip #instago #love #beauty

A post shared by The Ultimate Mom♡preneur (@lovelivelifeiv) on

#tweet now it's #SquigglyLips too lawd 😩 y'all mua gone too far 😭#shescutetho

A post shared by Kanoue (@kanoue_xox) on