Pieleen mennyt nenäleikkaus aiheutti ikuisen erektion

Ohhoh! · Tim Isokivi

Kroatialaiselle mallille tehty kauneusleikkaus on johtanut yllättävään ja kivuliaaseen vaivaan. Miehelle ilmaantui pysyvä erektio, johon ei liittynyt kiihottumistilaa.

Neven Ciganovic on lukuisia plastiikkakirurgisia operaatioita läpikäynyt kroatialainen realitytähti ja Instagram-malli. Hänen kehonsa reagoi taannoisessa nenäleikkauksessa annetulle nukutuslääkkeelle odottamattomalla tavalla. Se aiheutti Ciganovicille priarismin, pysyvän ja kivuliaan erektion.

Realitytähti joutui vaivan vuoksi Belgradissa sijaitsevaan sairaalaan. Lääkärit ovat sittemmin onnistuneet parantaneet Ciganovicin priarismin. Miehen ei kuitenkaan uskota toipuvan vaivasta täysin vielä useisiin kuukausiin.

Ciganovic on läpikäynyt elämänsä aikana useita kauneusleikkauksia. The Sun -lehden mukaan hän uskoo viimeisimmän nenäleikkauksen tekevän hänestä maailmanluokan tähden. Mies kertoo siltä harkitsevansa vielä uusia ei-kirurgisia operaatioita ulkonäkönsä muokkaamiseksi.