Sairaanhoitajat hyllytettiin – tuijottelivat kuolleen miehen sukupuolielimiä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Emme tiedä, mitä ihmeellistä on ollut erään denveriläisessä sairaalassa kuolleen miehen sukupuolielimissä, mutta tiedämme, että ne ovat kiinnostaneet naispuolisia sairaanhoitajia. Viisi sairaalan hoitohenkilökuntaan kuulunutta naista on erotettu hetkellisesti työtehtävistään.

Denver Health Medical Centerissä alkoi liikkua huhuja siitä, että sairaalan hoitajat olivat käyneet ihmettelemässä yhden potilaansa sukupuolielimiä. Mies oli ollut tällöin tiedottomassa tilassa. Osa hoitajista oli käynyt pällistelemässä penistä vielä senkin jälkeen, kun mies oli menehtynyt.

Denverin poliisilaitoksen raportin mukaan vainajan häpäiseminen tapahtui tämän vuoden keväällä. Sairaalasta ilmoitettiin poliisille, mutta viranomaiset kehoittivat sairaalaa hoitamaan hoitajien kuulustelun asian tiimoilta. Neljä väliaikaisesti erotettua hoitajaa on palannut työtehtäviinsä, mutta viides on irtisanoutunut vapaaehtoisesti, The Smoking Gun uutisoi.