Ariel Winter kommentoi paljastavia kuviaan: ”Tämä on kiusallista”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Ariel Winter on viime aikoina kohahduttanut useaan otteeseen rohkealla pukeutumisellaan ja paljastavilla kuvillaan. Nuori nainen on kommentoinut monta kertaa omia asuvalintojaan sillä, että häntä ei kiinnosta yhtään mitä muut hänestä ajattelet. Silti naisen uskotaan toisinaan valitsevan ylleen rohkeita asuja juuri kohahduttamisen vuoksi.

Nyt 19-vuotias Moderni perhe -komediasarjasta monille tunnetuksi tullut näyttelijätähti nähtiin hyvin paljastavissa shortseissa. Tällä kerralla fanien yllätykseksi nainen kuitenkin myönsi, että pakaroiden vilautteleminen ei ollut hänen tarkoituksensa tällä asuvalinnalla.

Ariel Winter oli huomannut hänestä leviävät kuvat, joissa naisen farkkushortsit olivat nousseet niin ylös, että hänen pakaransa näkyvät. Nainen otti kuviin kantaa ja kertoi hänen Twitter-kanavallaan, että hän ei yrittänyt esitellä takapuoltaan vaan hänen pakaransa yksinkertaisesti syövät shortsit joka kerta. Nainen ei huomannut shortsien nousemista ylös, mikä oli hänen mielestään ollut hyvin kiusallista.