Ciara päivitti tyylinsä – upea näky mustissa hiuksissaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

31-vuotias poptähti Ciara synnytti Sienna Princess -nimisen tyttärensä huhtikuussa. Nainen on vasta nyt osallistunut ensimmäisiä kertoja tyttärensä syntymän jälkeen tapahtumiin, joissa hän on poseerannut kuvaajille punaisella matolla.

Ciara on päivittänyt tyttären syntymän jälkeen oman tyylinsä melko radikaalisti. Laulaja on totuttu näkemään pöyhkeissä ja kiharissa vaaleanruskeissa hiuksissa ja farkuissa. Nyt nainen on kuitenkin pukeutunut lähinnä mustaan ja pitänyt mustiksi värjättyjä pitkiä hiuksiaan keskijakauksella ja sileiksi suoristettuina.

Ciara on aiemmin kertonut, että hän keräsi raskauden aikana 27 kiloa painoa, jota hän alkoi lähes välittömästi synnytyksen jälkeen karistamaan. Nainen oli ajatellut, että hän ei tulisi lihomaan tämän raskauden aikana, mutta toisin kävi. Laulajatar ei ole enää julkaissut kuvia hänen kuntoiluprojektistaan, mutta Ciara näyttäisi kuitenkin vaikuttavan todella hyvinvoivalta ja onnelliselta sen lisäksi, että hän on upea näky uudessa tyylissään.

Splash
Splash
Splash

https://www.instagram.com/p/BYvZ6tdAXch/?hl=en&taken-by=ciara

A post shared by Ciara (@ciara) on