Kendall Jennerin rohkea asu – pikkumekossa säästetty kangasta!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Muodin parissa uraa luova Kendall Jenner työskentelee tällä hetkellä vakituisesti La Perla -nimisen alusvaatebrändin mainoskasvona. Pian 22 vuotta täyttävä tummaverikkö esitteli nyt vartaloaan niin niukassa mekossa, että se ei jättänyt juurikaan arvailuille varaa.

Pitkä mallikaunotar esitteli loputtoman pitkiä sääriään lyhyessä mekossa, joka onnistui juuri ja juuri peittämään naisen takapuolen ja alapään. Mekko oli hyvin avonainen myös ylhäältä, ja sen kaula-aukko olikin uurrettu erityisen syväksi korostaen naisen rintakehää.

Moni on kiinnittänyt huomiota Kendall Jennerin erittäin hoikkaan vartaloon, joka on kuitenkin melko tavanomainen mallin työtä tekeville nuorille naisille. Lähipiiri on kuitenkin viime aikoina ollut huolissaan naisen ruokavaliosta, joka sisältää vain noin 500 kilokaloria ja litratolkulla kahvia.

Splash
Splash
Splash