Khloe Kardashian paljasti – näiden jaksojen kuvaamista katuu

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianit-televisiosarjan kuvaamisen alussa Kardashianien perheelle kotona olevat kamerat olivat uusi asia. Kukaan ei osannut olla kameroiden ympäröimänä vielä normaalisti, mutta nykyään kuvaaminen on heille täysin arkipäiväistä.

Kardashianit-sarjaa on kuvattu jo kymmenen vuotta, johon on mahtunut yhteensä 14 tuotantokautta. Perhe kuvaa sarjaa kuutena päivänä viikossa, mikä tarkoittaa sitä, että kamerat seuraavat heitä 12 -18 -tunnin ajan joka päivä. Sen vuoksi 44-minuuttiset jaksot tuntuvat olevan aina täynnä draamaa, koska jaksoihin on saatu tiivistettyä niin paljon tapahtumia.

Kaikkien tapahtumien kuvaamista Khloe Kardashian ei kuitenkaan pidä hyvänä asiana. Etenkin viimeisimpien tuotantokausien aikana Kardashianien perhe on käynyt läpi suuria tapahtumia ja tilanteita, joiden kuvaamista Khloe katuu. Khloe Kardashian kertoi Glamour-sivuston haastattelussa katuvansa etenkin sitä, että Kim Kardashianin ryöstö ja Caitlyn Jennerin sukupuolenkorjaus kuvattiin.