Koiran hulvaton temppu – osaa piiloutua matkalaukkuun

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koirat ovat ihmisten parhaita ystäviä. Moni koiran omistaja tietää, että koirat ovat myös yllättävän viisaita eläimiä ja ne oppivat vaikeitakin temppuja. Oikeat herkut ja hyvä motivointi ovat yleensä avaimet koiran oppimiseen ja onnistumiseen.

Nyt YouTube-videolla nähdään jälleen todiste siitä, että koirat ovat hyvin älykkäitä ja oppimistaitoisia. Mies esittelee Milo-koiransa avulla lemmikin uuden tempun, jossa koira osaa piiloutua matkalaukun sisälle ja sulkea sen perässään.

Hauskalla videolla isäntä käskyttää koiran matkalaukun sisälle. Milo tekee työtä käskettyä ja osaa vielä sulkeakin laukun kannen perässään. Kun mies kysyy koiralta, että missä sen kuono on, koira työntää kuononsa laukusta ulos. Mies naurahtaa ja kehuu koiraansa, jonka mielestä piiloutuminen on varmasti yksi hauskimmista leikeistä.