Mies pelasti poron tulvasta – veti sarvista kuivalle maalle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltojen Houstonissa kärsitään parhaillaan historiallisen rajuista tulvista, ja alueella on hätätila Harvey-hurrikaanin aiheuttamien tuhojen vuoksi. Yhdysvaltalaiset rikkaat ja kuuluisat ovat ryhtyneet auttamaan avokätisesti alueen asukkaita, ja onnistuneetkin keräämään alueelle jo miljoonia dollareita.

Ihmisten lisäksi myös alueen villieläimet ovat olleet tulvien vuoksi ahdingossa. Nyt YouTube-videolla nähdään miten kaksi moottoriveneellä liikkuvaa miestä pelastavat tulvavedestä poron, joka oli juoksemassa liian syvälle tulvaveteen kovien virtausten vietäväksi.

Miehet olivat nähneet veden varassa poron, joka yritti juosta syvässä vedessä. Poro juoksu kuitenkin yhä syvemmäs ja oli etenemässä kohtaan, jossa oli hyvin kovat virtaukset. Kun poro väsyi, veneellä olevat miehet nappasivat sitä sarvista kiinni ja vetivät poron kuivalle maalle, jossa se sai rauhassa toipua koitoksestaan.