Pysäköinninvalvoja oli kirjoittamassa sakot liikuntavammaiselle – sitten alkoi tapahtumaan kummia

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Liikuntavammaisilla on usein pysäköintilupa, joka on henkilökohtainen. Henkilökohtaista pysäköintilupaa voidaan kuitenkin käyttää myös silloin kun henkilöllä on kuski eikä hän pysty ajamaan itse. Nyt videolla nähdään tilanne, jossa pysäköinninvalvoja on ilmeisesti sakottamassa liikuntavammaista henkilöä kuskaavaa naista.

Kaksi miestä ovat seuranneet sivusta tilannetta, jossa nainen on saamassa pysäköinninvalvojalta parkkisakot. Miesten mielestä tilanne näyttää siltä, että pysäköinninvalvoja on kohtuuton, sillä nainen on selvästi toiminut kuljettajana liikuntavammaiselle henkilölle. Valvoja ei kuitenkaan näytä tästä heltyvän, minkä vuoksi miehet käyvät tuumasta toimeen.

Miehet päättävät tarjoilla pysäköinninvalvojalle hieman heidän omaa oikeuttaan ja heittävät hänen päälleen kahvijuoman. Kun miehet ajavat tilanteen jälkeen pakoon, vastaantulevasta autosta toinen henkilö näyttää heille peukoloa hyväksymisen merkiksi.