Reese Witherspoon paljasti: ”Olen harrastanut seksiä julkisilla paikoilla”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijätär Reese Witherspoon oli laulaja Pinkin kanssa Ellen DeGeneresin vieraana hänen keskusteluohjelmassaan. Ohjelman aikana naiset pelasivat En ole koskaan -nimistä peliä, jonka aikana tähtiä yritettiin saada paljastamaan itsestään uusia puolia.

Ellen DeGeneres oli keksinyt todella kinkkisiä kysymyksiä naisille, joista hän selkeästi halusi saada mahdollisimman paljon uutta tietoa irti. Hauskan pelin edetessä kävi ilmi, että kolmen lapsen äiti Reese Wtiherspoon onkin paljon räväkämpi ja rohkeampi kuin moni on ajatellut.

37-vuotias Pink myönsi pelin aikana, että hän on saanut sylitanssin tuntemattomalta ja harrastanut seksiä julkisilla paikoilla. 41-vuotias Witherspoon joutui myös myöntämään harrastaneensa seksiä julkisilla paikoilla, pelehtineensä pojan kanssa opiskeluystävänsä ollessa samassa huoneessa ja nauttivansa auringon ottamisesta ilman bikinien yläosaa.