Rihanna jätti rintaliivit kotiin – asu ei jättänyt arvailun varaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Rihanna on aloittanut yhteistyön Fenty Beauty -kosmetiikkayrityksen kanssa. Kaunotar oli mukana New Yorkin muotiviikoilla yhteistyön merkeissä uuden meikkisarjan lanseeraustilaisuudessa ja kiinnittikin kaikkien huomion itseensä näyttävällä keltaisella asullaan.

29-vuotias Rihanna haluaa aina tehdä kunnon vaikutuksen punaiselle matolle astellessaan eikä hän pettänyt kuvaajia tälläkään kerralla. Naisella oli yllään runsas keltainen hame, jonka halkio ylettyi aina yläreiteen saakka. Halkion avulla nainen esitteli korkokenkiään, joiden kultainen nyöritys nousi pitkin reittä polven yläpuolelle asti.

Ihmisten huomio kiinnittyi kuitenkin upean mekon sijaan naisen rintoihin, jotka olivatkin hyvin näyttävästi esillä. Rihanna ei ollut pukenut keltaisen ohuen paidan alle lainkaan rintaliivejä, mikä kävi hyvin pikaisellakin vilkaisulla jokaiselle selväksi.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash

"Lemme help you with that glow" #KILLAWATT 💫

A post shared by Fenty Beauty By Rihanna (@fentybeauty) on

It's finally here!!

A post shared by Fenty Beauty By Rihanna (@fentybeauty) on