Rita Oran riskialtis asuvalinta – vilautus oli millien päässä

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Rita Ora on ollut viime aikoina hyvin kiireinen. 26-vuotias tähti juonsi juuri uuden amerikkalaisen Huippumalli haussa -ohjelman, hän on näytellyt suosituissa Fifty Shades of Grey -elokuvissa ja julkaissut uutta musiikkia.

Nyt Rita Ora nähtiin The GQ Men of the Year Awards -gaalassa Lontoossa, jossa nainen olikin melkoinen ilmestys mustassa asussaan. Naisella oli yllään musta jakkupuku, jonka housuissa olevat halkiot nousivat lahkeista aina pakaraan saakka, minkä lisäksi kaunotar ei ollut pukenut yläosaa tai edes rintaliivejä jakun alle.

Rita Oran asuvalinta oli melko riskialtis. Naisen pakara oli vilahtaa kun nainen nousi autosta ylös, minkä lisäksi hänen rinnatkaan eivät olleet pysyä hyvin avonaisen jakun sisällä piilossa. Ora pitelikin välillä jakustaan kiinni, että se ei paljastaisi rintoja kokonaan.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash