Saaraa kiusattiin videoblogin vuoksi – YouTube-kanava ylitti jo miljoona seuraajaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kielinaisena tunnettu laulajanuraa menestyksekkäästi aloitellut Sara Forsberg eli Saara tunnetaan räväkästä ja positiivisesta olemuksestaan. Nyt naisen kuplivaa luonnetta tukee myös uusi näyttävä hiustyyli kun Saara päätti ajella päänsä kaljuksi.

Moni pitkään YouTube-kanavaa pitävä videobloggaaja on tehnyt jossakin kohtaa fanien pyynnöstä videon, jossa he katsovat ensimmäisen julkaisemansa videon ja reagoivat siihen. Uusimmalla YouTube-videollaan Saarakin päättää miljoonan seuraajan rajapyykin ylittymistä juhliakseen reagoida ensimmäiseen tekemäänsä videoon.

Saara julkaisi hänen ensimmäisen videonsa vuonna 2009. Tällöin häntä kiusattiin videon vuoksi niin paljon, että nainen päätti poistaa videon ja tehdä lupauksen, että hän ei enää koskaan tekisi yhtäkään videota. Toisin kuitenkin kävi, ja nyt naisen luomaa videosisältöä seuraakin jo yli miljoona katsojaa.