Safariajelulle huvittava käänne – sarvikuono keskeytti leijonien lemmenpuuhat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ulkomailla monet eläinpuistot ovat sellaisia, että niiden läpi voi ajella autolla. Safariajelut ja läpiajettavat eläintarhat ovat turistien suosioissa, ja mikä onkaan parempaa kuin nähdä eläin sen omassa elinympäristössään todella läheltä. Tällä kerralla kameraan tallentui todella valitettava tilanne leijonauroksen kannalta.

Auton suojista kuvatulla videolla nähdään miten ihmiset ovat jääneet kuvaamaan tien vieressä parittelevia leijonia. Paikalle astelee kuitenkin hyvin itsevarmasti sarvikuono, joka on päättänyt laittaa pisteen kissapetojen lemmenleikeille.

Leijonauros joutuu kesken parittelun nousemaan naaraan päältä pois ison sarvikuonon lähestyessä niitä. Leijonauros ei näytä tyytyväiseltä sarvikuonon tullessa häirisemään sitä, mutta se joutuu kuitenkin nöyrtymään omaa reviiriään puolustavan sarvikuonon edessä ja siirtymään kauemmaksi.