Teinit halusivat säikäytellä kavereitaan – viaton pila pelästytti koko kylän!

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Pennsylvaniassa sijaitsevan kylän asukkaat järkyttyivät taannoin Stephen Kingin tarinaan viittaavan pilan vuoksi. Lititzin viemäreiden kansiin oli sidottu punaisia heliumpalloja, kuten Kingin Se-romaanissa ja siihen perustuvassa elokuvassa.

Pilaa epäiltiin tulevan elokuvan mainostempaukseksi. Paikalliset poliisit ottivat pilaan kantaa Facebookissa. Vaikka he suhtautuivat tapaukseen huumorilla, pyysivät he tekijöitä lopettamaan ennen kuin ne aiheuttaisivat laajempaa paniikkia.

Tempaus ei kuitenkaan ollut osa Se-elokuvan mainoskampanjaa, vaan sen taustalla oli viisi teinityttöä. He myönsivät tekonsa Facebookissa. Idean saaneen Peyton Reiffin mukaan tarkoitus oli vain säikäyttää muutamia koulukavereita.

– Huomasimme Lititzin poliisien reagoineen ilmapalloihin ja säikähtäneen niitä, mikä ei ollut tarkoituksemme. Olemme kuitenkin iloisia että he ymmärsivät niiden pointin ja pystyivät nauramaan asialle. Ei hätää, pellejen sijaan asialla oli vain viisi teinityttöä pitämässä hauskaa, Peyton kirjoitti.

Peyton kertoo Mashable-sivustolle hänen ja ystäviensä ottaneen sittemmin yhteyttä poliiseihin. Hänen mukaansa teinit ja poliisit suunnittelevat nyt tempaukselle hauskaksi kuvailemaansa jatkoa.

 

A certain movie is coming to theaters in two days, and a local prankster took it upon themselves to promote the…

Publié par Lititz Borough Police Department sur mardi 5 septembre 2017

Story time: On the last night of summer my friends and I were driving at night when I spotted a dim lit sewer drain and…

Publié par Peyton Reiff sur mardi 5 septembre 2017