Victoria Beckham -huultenrajauskynä katosi – meikkaaja oli soittaa hätänumeroon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

43-vuotias perheenäiti ja bisnesnainen Victoria Beckham on tunnettu pettämättömästä tyylitajustaan. Kauniiden ja muodikkaiden vaatteiden lisäksi naisen meikki on aina hyvin huoliteltu ja virheetön. Beckham oli kuitenkin mennä paniikkiin hänen huomattuaan, että meikkitaiteilija oli eräänä päivänä unohtanut meikkikynän kotiinsa.

Victoria Beckham on Daily Mail -sivuston mukaan kertonut, että hän ei koskaan lähde minnekään kotoaan ilman omaa suosikkihuulipunaansa. Naisen laukussa täytyy aina olla huulimeikkiä varten naisen nude huulipuna ja huultenrajauskynä. Eräänä päivänä naisen meikkitaiteilija oli soittaa hätänumeroon, kun huultenrajauskynä oli kadonnut.

Beckhamilla on niin suuri pakkomielle tiettyyn huultenrajauskynään, että hän pitää sellaista jokaisessa laukussaan. Eräissä kuvauksissa meikkitaiteilija oli kuitenkin unohtanut huultenrajauskynän meikkipakistaan ja tilanne kärjistyi siihen pisteeseen, että meikkikynän vuoksi meikkaaja oli soittaa hätänumeroon. Onneksi kynä kuitenkin lopulta löytyi eikä poliisia tarvittu.