Kanye West haaveilee presidenttiydestä – rakentaa Valkoisen talon toimiston kotiinsa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kanye Westin ja Kim Kardashianin Bel Airissa sijaitseva koti remontoitiin aikoinaan isolla rahalla, mutta myytiin pian pois. Nyt mahtipontisesta tyylistään tunnettu räppäri aikoo rakennuttaa perheen uuteen asuintaloon oman presidentin toimiston, eli jäljennöksen Valkoisessa talossa sijaitsevasta Oval Officesta.

Räppäri Kanye Westistä tulee isä kolmannen kerran ensi vuonna. Hänet tunnetaan suureellisesta elämäntyylistään, ja nyt mies suunnittelee rakentavan kotiinsa oman toimiston, joka jäljittelee Yhdysvaltain presidentin työhuonetta. RadarOnline vitsailee, että ehkäpä räppäri haaveilee ryhtyvänsä presidenttiehdokkaaksi ja astuvansa valtionsa johtoon Donald Trumpin jälkeen.

Pariskunnan ökyily ei tunne rajoja pesänrakennuspuuhissa. Kerroimme taannoin, että Kardashian ja West tuhlasivat esimerkiksi yhteen sänkyyn 133.200 euroa, ja samaa mallia oli tilattu edelliseen kartanoon yhteensä kuusi kappaletta. Kartanoon oli rakennettu myös oma peppuhuone Kimille. Treenialueella oli ainoastaan takapuolen muotoilemiseen tarkoitettuja harrastevälineitä.