Lähetyssaarnaaja-asennosta orgasmitaivas – näin se onnistuu!

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Osa pariskunnista pitää perinteistä lähetyssaarnaaja-asentoa tylsänä, vaikka se on yksi parhaiten orgasmeja tuottavista ja läheisyyttä antavista asennoista seksissä. Mies pääsee työntymään todella syvälle naiseen muutaman kikan avulla, ja neitokaiset voivat niittää upeita orgasmeja asentoa varioiden.

Naisten kannattaa panna muutama tyyny peppunsa alle kohottaakseen lantiotaan paremmin kohti miestä. Sen jälkeen pariskunta voi ottaa seksiin mukaan klitoriskiihottimia ultimaattisten orgasmien tuottamiseksi. Lähetyssaarnaaja-asento mahdollistaa myös nänneihin kohdistuvan stimulaation.

Jos mies ei innostu näykkimään nännejä seksin aikana, kannattaa naisen pyöritellä niitä omilla sormillaan lisänautinnon saavuttamiseksi, Popsugar vinkkaa.

Pariskunta voi testata kevytmielistä bondagea sitomalla naisen kädet kiinni lähetyssaarnaaja-asennossa suoritettavan seksin ajaksi. Seksin tahti kannattaa pitää ihanan hitaana ja nauttia jokaisesta työnnöstä.

Hidasta yhdyntää ei tarvitse harrastaa joka kerta, mutta äärimmäisessä kiimassa se on säkenöivän nautinnollista kiusoitella ja ottaa jokaisesta sekunnista kaikki mehut irti. Kun nainen hengittää seksin aikana syvään ja rauhallisesti, tulee hän saamaan helpommin myös orgasmeja sekä pystyy olemaan paremmin läsnä.

https://www.instagram.com/p/BR_6CUehQdl/?tagged=missionaryposition