Miehen sukat sulautuivat metron lattiaan – kuin näkymättömät jalat

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Osa eläimistä ja kasveista hyödyntää naamiontia lajinsa paremmin säilyttääkseen. Osa eläimistä esimerkiksi vaihtaa väriä vuodenaikojen mukaan sopeutuakseen paremmin maastoon. Nyt eräs mies on tehnyt samaa sukkiensa kanssa.

Nettiin on julkaistu kuva miehestä, joka on ilmeisesti huomaamattaan pukenut jalkaansa jalat naamioivat sukat. Herran valkoisilla pilkuilla varustetut mustat sukat sulautuvat nimittäin täydellisesti julkisen kulkuneuvon lattiaan. Miehen jalat näyttävät metron lattiaa vasten näkymättömiltä.

View post on imgur.com

Puolustusvoimat hyödyntävät sotilaallista naamiointia esimerkiksi suosiessaan maastovärejä kalustossaan ja asuissaan. Eläinten suojavärit ovat puolestaan elintärkeitä silloin, kun tarkoituksena on välttää muita lajeja huomaamasta yksilöä. Mainiona esimerkkinä voi mainita esimerkiksi kaislikon joukkoon upeasti maastoutuvan sinisorsanaaraan.