Mies kätki vodkapullon festivaalialueelle viikkoja etukäteen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Festivaaleilla runsaasti käyvät ihmiset tietävät, että anniskelualueiden tarjonta on tyyristä. Tällöin festivaalikansalaiset yrittävät salakuljettaa viinaksia sisään monilla eri keinoilla. Alex Diamondin tapa lienee yksi parhaimmista.

New Yorkissa järjestettiin Electric Zoo 2017 -niminen festivaali. Paikallinen festivaalikonkari Alex Diamond tuntee festivaalialueen hyvin, koska on vieraillut useasti tapahtumassa. Hän meni Randall’s Islandilla sijaitsevalle festivaalialueelle kolme viikkoa ennen tapahtumaa viinan piilotuspuuhiin.

Mies kaivoi tulevalle festivaalialueelle kuopan ja piilotti sinne juomapulloon kaadetun vodkan. Festivaalin aikana hän löysi kätkönsä helposti GPS-paikantimen avulla, mutta pullon ylös kaivaminen oli sen sijaan hieman haastavampaa ohi kulkeneiden vartijoiden takia. Hän kuitenkin onnistui suorituksessaan ja sai nauttia omaa alkoholia festivaalialueella kymmenen minuuttia kestäneen aarteenetsinnän jälkeen, LAD Bible uutisoi.

Three weeks ago we buried a Nalgene bottle full of vodka on the grounds of Electric Zoo before they started putting up…

Publié par Alex Diamond sur samedi 2 septembre 2017