Näitä 5 tapaa energiset ihmiset noudattavat

Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni aamu-uninen ihminen voi tuntea olonsa todella väsyneeksi herätessään herätyskellon soittoon. On kuitenkin tutkittu, että aamu-unisuudestakin pystyy oppimaan pois ja heräämään virkeämpänä mikäli haluaa asettaa tavoitteekseen helpomman aamun.

YouGov-sivusto suoritti kaksi vuotta sitten suuren kyselyn, josta selvisi, että vain yksi seitsemästä amerikkalaisesta kokee heräävänsä virkeänä ja levänneenä joka aamu. Nyt Huffington Post -lehti kertoi millaisia yhdistäviä tapoja virkeänä heräävillä ihmisillä oli.

Virkeänä heräävät ihmiset sulkivat kaikki elektroniset laitteet kuten puhelimen ja television kiinni hyvissä ajoin ennen nukkumaan menemistä. He kertoivat juovansa myös runsaasti vettä päivän aikana ja aloittavansa päivänsä aina täyttävällä ja tasapainoisella aamiaisella.

Virkeät henkilöt panostivat myös ihmisten kanssa kanssakäymiseen ja sosiaalisiin taitoihin. Tämä antoi heistä virkeämmän kuvan muille ja myös ruokki heidän energiavarastojaan. Energiset ihmiset tekivät myös heti aamulla jotakin sellaista, mikä herättelee myös mielen ja aivot heti uuteen päivään. Tällainen tekeminen voi olla esimerkiksi treenaaminen, instrumentin soittaminen tai vaikkapa piirtäminen.