Pesukarhulla ei ole pöytätapoja – näin röyhkeästi kerjää herkkupaloja

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eräällä pariskunnalla on hieman epätavallisempia lemmikkejä kotonaan, sillä heillä on kotonaan pesukarhuja. Vicki Coppen julkaisee hänen omalla YouTube-kanavallaan hauskoja videoita, joissa nähdään millaista arki hauskojen pesukarhuveijareiden kanssa on ja millaista niitä on pitää lemmikkinä.

Koiran omistajat ovat saaneet tottua siihen, että ihmisillä on ruoka-aikana aina kotona seuraa. Koirat ovat hyviä kerjäämään ja anelemaan ruokaa tuijottaen omistajiaan suurilla ja pyöreillä silmillään niin kauan, että pöydästä liikenee jokin makupala niille. Nyt hauskalla YouTube-videolla nähdään miten pesukarhu toimii silloin kun sen omistaja syö.

Videolla vasta neljä kuukautta vanha Dolly-niminen pesukarhu on kiivennyt isäntänsä hartioille kun tämä on alkanut syömään. Dollylla ei ole pöytätapoja vaan se yrittää napata ruokaa suoraan miehen lautaselta pudottamalla samalla ruokaa myös lattialle ja miehen sylin.