Tästä syystä täytyy rakastaa internetiä – videolla komea mies ja kissanpentuja

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tilastokeskuksen mukaan noin 88 prosenttia 16–89 vuotiaista suomalaisista käyttää internetiä. Nykymuotoinen internet on toiminut jo 28 vuotta, kun World Wide Webin keksijänä pidetty Tim Berners-Lee esitteli luonnoksensa internetin tulevaisuudesta julkisesti.

Tim Berners-Lee myönsi taannoin, että internetin käytössä häntä yllätti eniten kissanpentujen suosio. Kissanpentuvideot toimivat aina, ja nyt esittelemme lyhyen taltioinnin, jolla on myös komea mies. Eli mies ja seitsemän kissanpentua.

Videon on julkaissut Sarcastic Mama -Facebook-sivu. Googlesta tulee satoja miljoonia tuloksia kissavideoita koskevilla hakusanoilla. Jo pelkästään tämän takia on yksinkertaisesti pakko rakastaa internetiä.

https://www.facebook.com/SarcasticMama/videos/vb.236058619776155/1416814608367211/?type=3&theater