Ashley Graham seksikkäässä asussa – ei piilotellut alusvaatteitaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Kim Kardashian nähtiin juuri New Yorkin muotiviikoilla housuissa, jotka näyttivät pikemminkin sukkahousuilta kuin oikeaa kangasta olevilta housuilta. Alaosan materiaali oli niin ohutta, että naisen alushousut näkyivät niiden läpi.

Nyt myös Ashley Graham asteli punaiselle matolle hyvin paljastavassa asussa. Huippumalli kuvattiin Daily Front Row -muotimedian Fashion Media Awards -gaalan edustalla todella seksikkäässä asussa. Naisen viininpunainen mekko oli verkkomaista kangasta, josta näkyi hyvin selvästi läpi naisen mustat alusvaatteet.

29-vuotias Ashley Graham on yksi suosituimmista pluskokoisista malleista, joka on taistellut tiensä huippumallien riveihin ja työskentelee nykyään mallina tauotta. Ashley Graham on myös tehnyt muotimaailman historiaa pääsemällä kävelemään Michael Korsin näytökseen, jossa ei ole ennen häntä nähty yhtäkään pluskokoista mallia.

Splash
Splash
Splash