Isä antoi lapsilleen C-kasetit – hämmentyneet reaktiot huvittavat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Aika menee tahtomattaankin eteenpäin, ja mitä vanhemmaksi ihminen tulee sitä nopeammin kuukaudet ja vuodet tuntuvat lipuvan ohi. Vanhetessaan ihminen voi kuvitella mielessään olevansa yhä kuin 18-vuotias juuri ajokortin saanut nuorukainen. Elämän pienet vihjeet antavat kuitenkin vähitellen ymmärtää toisin.

Nyt hauskalla videolla nähdään tilanne, jossa perheenisä on saanut lapsensa hämmennyksiin. Isä on antanut lapsille käsiin C-kasetit, jollaisia lapset eivät ole vielä koskaan aiemmin nähneet. Lapset yrittävät isän kuvatessa miettiä kameran edessä, että miten C-kasetit toimivat.

Yksi lapsista laittaa kasetin suoraan korvaansa vasten ja epäilee kasetista itsestään kuuluvan ääntä. Tyttö on sitä mieltä, että kasettia kuunnellaan television kautta, mutta poika kommentoi tähän arvaukseen napakasti, että televisioita ei ole ollut vielä isän nuoruudessa olemassa.