Koiran hymy valloittaa – saa jokaisen hyvälle tuulelle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jotkut koirarodut näyttävät siltä, että ne olisivat jatkuvasti vihaisia, mutta osa taas tuntuu hymyilevän läähättäessään. Nyt videolla nähdään pieni koira, joka väläyttää omistajalleen hellyttävän hymyn kun sitä kuvataan.

Koiran omistaja on kuvannut puhelimellaan koiraa, joka vaikuttaa hyvin onnelliselta ja tyytyväiseltä lemmikiltä. Koira makoilee mukavassa asennossa miehen kanssa sohvalla ja alkaa hymyilemään suloisesti kun koira huomaa isännän katselevan sitä.

Kun koira näkee sitä kuvaavan kameran, se kääntää päänsä isäntäänsä kohti ja hymyilee vetämällä suupielensä ylöspäin. Tämän koiran iloista ilmettä katsellessa ei voi tulla kuin hyvälle tuulelle. Koira hymyilee niin onnellisesti, että videon katsojienkin sydämet sulavat.