Lisa Vanderpump laajentaa bisnestä – perustaa Tom & Tom -ravintolan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittisyntyisen Lisa Vanderpumpin ravintolabisneksiä on saatu seurata naisen nimeä kantavassa Vanderpum Rules -televisio-ohjelmassa. Naisella on West Hollywoodin alueella Los Angelesissa kaksi suosittua ravintolaa nimeltään SUR ja PUMP.

Realityohjelma seuraa ravintolan työntekijöiden elämää. Sarjaa on esitetty viisi tuotantokautta. Ravintoloiden henkilökunta on noussut kuuluisuuteen suosion myötä. Nyt sekä Tom Sandoval että Tom Schwartz ovat astumassa ravintolabisnekseen mukaan.

TMZ uutisoi, että Lisa Vanderpump suunnittelee Tom & Tom -nimisen ravintolan avaamista, jossa kaksi veitikkaluonteista miestä olisivat vetovastuussa. Sandoval ha Schwartz ovat haaveilleen yhteisestä bisneksestä jo pitkään, mutta herrojen ideoiden toteuttaminen on usein jäänyt puolitiehen. Jospa Lisa saisi kundeista nyt määrätietoiset johtajat uudelle West Hollywoodin ravintolalleen.

"Who's my big guy…!?!" Happy belated #ValenTomsday ! From Tom#1 & Tom#2 #neworleans #pumprules

A post shared by Tom Sandoval (@tomsandoval1) on