Seksiä voi saada myös näin helposti – ihmiset paljastivat kokemuksiaan

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Osa miehistä ajattelee, että he joutuvat näkemään runsaasti vaivaa saadakseen seksiä. Ensin he käyvät rakkaansa kanssa ostoksilla, vievät hänet illalliselle pitkän kaavan mukaan ja antavat kotona kokovartalohieronnan tuoksukynttilöiden palaessa.

Ehkä nainen saattaa sitten lämmetä seksille kaiken vaivannäön ja pitkän esileikin päätteeksi, mutta asia ei ole aina näin. Osa neitokaisista on valmiina suorittamaan raakanaintia sormia napsauttamalla, kunhan hetki on oikea. Redditorit ovat nyt paljastaneet erikoisimpia tarinoita siitä, kuinka he ovat päätyneet sekstailemaan. Yksi mies kertoo saaneensa naiseltaan suihinoton, koska antoi neitokaiselle hänen viimeisen pitsapalansa.

Eräs mies kutsui naisen asuntolan huoneeseen katsomaan elokuvaa, vaikka hänellä ei ollut edes televisiota. He harrastivat seksiä. Yksi herra kysyi tapaamaltaan naiselta, tulisiko neitokainen hulluksi mikäli mies suutelisi häntä. Nyt pari on ollut yhdessä 14 vuotta. Redditor kertoo myös naisesta, joka pyysi naapurissa asuvalta mieheltä apua kanan paloittelemisessa ruoaksi. Mies meni asuntoon ja löysi neitokaisen alasti sängystään.