Hakusessa lämmin neule talveksi? Tämä maksaa vain 1 810 euroa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kauneuden ja muodin saralla taiteilijoiden ja suunnittelijoiden tulee olla hyvin luovia ja keksiä jatkuvasti jotakin uutta ja jännittävää. Ihmiset tulee saada aina innostuneiksi uusista muotivirtauksista, että heidät saadaan ostamaan ja kuluttamaan lisää.

Calvin Klein tunnetaan muotitalona tyylikkäistä ja ajattomista vaatteista, joista moni sopisi kenen tahansa vaatekaappiin. Nyt nähdään kuitenkin poikkeus säännössä, sillä Calvin Klein on tehnyt erikoisen neuleen, joka paljastaa miesten keskivartalon kokonaan.

Neuleessa hihat ovat paksua neulottua villaa, mutta keskivartalon etuosaa ja selkää peittää vain läpinäkyvä ja hyvin ohut kangas. Calvin Kleinin erikoinen neule on myynnissä Ssense-verkkokaupan sivuilla hintaan 1.810 euroa.

Ssense