Halpaketju myy kuplivaa pikkujoulujuomaa – hyllyyn kolmen litran proseccopullo!

Lifestyle Ruoka · Terhi Piiroinen

Lidlin suurin kilpailija, saksalainen halpahalliketju Aldi tuo viiniosastolleen maittavan uutuuden. Yhtiö myy sopivasti pikkujoulukauden alkaessa kolmen litran kokoista proseccopulloa. Italialaisesta kuohuviinipullosta kaataa noin 24 lasillista kuplivaa juomaa.

Suomalaiset voivat kateellisena seurata, kuinka muualla maailmalla ostetaan edullisia alkoholijuomia lähikaupoista. Aldi-kauppaketju tuo hyllyihinsä kolmen litran DOCG Prosecco -kuohuviinipullon, joka on erinomainen valinta syksyn ja joulunajan juhliin tarjottavaksi. Pullon hinta ei huimaa päätä, sillä se lähtee uudelle omistajalle alle 45 eurolla, Prima uutisoi.

Aldin liikkeitä on 15 eri maassa. Se on yksi maailman suurimmista halpahalliketjuista. Aldi tunnetaan erityisesti sen edullisista hinnoistaan myös alkoholin myymisen suhteen. Ketjun myymät tuotteet ovat kuitenkin saaneet arvostusta korkeasta laadustaan ja hienostuneesta maustaan.

Aldi

#welldeserved #glassofprosecco #crazyday

A post shared by Raluca Lazarut (@ralucalazarut) on