Kanye Westin hengenvaarallinen huumecocktail – nämä aineet kehossa romahtamisen aikaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Räppäri Kanye Westin vakuutusyhtiö on kieltäytynyt maksamasta artistin hermoromahduksen takia peruuntuneen konserttikiertueen kustannuksia. Kanye Westin tiimi on väittänyt, että vakuutusyhtiön pitäisi maksaa 30 miljoonaa dollaria, koska räppäri on sairastunut. Vakuutusyhtiö väittää Kanye Westin päihteidenkäytön olleen syynä romahdukseen.

Kanye Westin vakuutusyhtiö Lloyd’s of Londonin vakuutussopimuksessa lukee, että mikäli vakuutuksenottaja käyttää laittomia huumausaineita, hänelle määrättyjä reseptilääkkeitä väärin tai nauttii runsaasti alkoholia, voidaan hakijan korvausvaade hylätä. Nyt RadarOnline on saanut käsiinsä Kanye Westille tehdyn huumeseulan tulokset.

Kanye Westin elimistöstä on löydetty tappavan vaarallinen annos eri lääkkeitä ja huumausaineita. Mies oli nauttinut ennen hermoromahdustaan nestemäistä kannabista, 2C-B -huumausainetta, Valiumia sekä kahta vahvaa kipulääkettä Percocetiä ja Demerolia. Toisin sanoen miehen elimistössä oli samaan aikaan tetrahydrokannabinolia, fenyylietyyliamiinia, diatsepaamia, oksikodonia ja petidiiniä.

Kanye West toimitettiin viime vuoden marraskuussa psykiatriseen hoitoon arvaamattoman käytöksen takia. Mies oli virallisen tiedotteen mukaan kärsinyt uupumuksesta ja univaikeuksista sekä liiallisesta stressistä. Hän oli käyttäytynyt omituisesti viikkoja ennen sairaalahoitoon joutumista.

https://www.instagram.com/p/dB8lHprDpP/?taken-by=privatekanye