Nyt se on varmaa! Valtteri Bottas jatkaa Mercedesillä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset formulafanit ovat viime aikoina odottaneet jännityksellä millaisia uutisia missä tallissa Valtteri Bottas tulee ajamaan seuraavan Formula 1 -kauden. Hetki sitten fanit saivat huokaista helpotuksesta, kun Bottas vahvisti viimein ajavansa myös seuraavalla kaudella Mercedesin tallissa.

– I’m happy and honored to confirm that I will be racing with @MercedesAMGF1 in 2018, Valtteri Bottas kirjoitti.

Samaan aikaan Mercedesin talli julkaisi tiedotteen, jossa yhden kauden jatkosopimus vahvistettiin. F1-sarjassa parhaillaan kolmantena olevalla Bottaksella on takanaan olosuhteisiin nähden erittäin menestyksekäs kausi, ja hän on hiljalleen onnistunut täyttämään edeltäjänsä Nico Rosbergin saappaita nousemalla jo useita kertoja palkintopallille.