Poika ei totellut sääntöjä – perhe putosi tulivuoreen ja menehtyi

Ohhoh! · Stara.fi

Sääntöjen noudattaminen on lapsille joskus vaikeaa, mutta heidän olisi hyvä tietää niiden olevan olemassa heidän turvakseen. Italiassa eräs 11-vuotias poika ei totellut sääntöjä, vaan käveli aidatulle kielletylle alueelle sillä seurauksella, että hän ja molemmat vanhempansa menehtyivät.

Nelihenkinen perhe oli Napolin liepeillä sijaitsevan Solfataran alueella tutustumassa tulivuoreen, kun perheen vanhempi poika Lorenzo päätti jostain syystä lähteä kävelemään aitojen toiselle puolelle ja jäi jumiin juoksuhiekan kaltaiseen maahan.

Splash

Vanhemmat lähtivät pelastamaan poikaa, mutta silloin maa antoi periksi. Kaikki kolme putosivat kolme metriä myrkyllisten kaasujen ja kiehuvan mudan täyttämään kuoppaan ja menehtyivät. Perheen seitsemänvuotias poika ei lähtenyt aitojen toiselle puolelle ja selvisi hengissä, La Repubblica kertoo.

Solfatara on suosittu turistikohde. Vaikka tulivuori on purkautunut viimeksi vuonna 1198, on siellä edelleen polttavia kaasuja ja höyryjä. Ne tekivät myös perheen ruumiiden nostamisen kuopasta vaikeaksi.