Äidin kylpykuvasta repesi someraivo – ammeessa yhdessä lastensa kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pari vuotta sitten sosiaalisessa mediassa järkytyttiin, kun isä oli Instagramissa julkaisemassa kuvassa kylvyssä yhdessä kaksivuotiaan tyttärensä kanssa. Suomessa alastomuus perheen kesken on täysin normaalia, mutta esimerkiksi Yhdysvalloissa se on monille kauhistus. Eräs perheenäiti on saanut kokea sen käytännössä maaliskuusta tähän päivään saakka.

Stacey Solomon on englantilainen julkkistähti, joka on tullut tunnetuksi muun muassa X Factor -kilpailusta sijoituttuaan siinä taannoin kolmanneksi ja noustuaan sen myötä listaykköseksi arvostetulla Britannian singlelistalla. Sittemmin hän on ollut mukana monissa muissakin realityohjelmissa.

Maaliskuussa Solomon julkaisi Instagramissa valokuvan, jonka jälkipyykkiä pestään yhä edelleen. Kuvassa hän hymyilee kylpyammeessa, jossa hän on yhdessä perheen seitsemän- ja yhdeksänvuotiaiden lasten kanssa. Kuvasta nousi yllättäen someraivo, kun ahdasmieliset nettikäyttäjät toivat julki pöyristymisensä siitä, että äiti kylpee yhdessä lastensa kanssa. Asiasta uutisoineen Metro-lehden mukaan 92 prosenttia vastaajista piti yhdessä kylpemistä vääränä. Solomon itse kommentoi kohua pari viikkoa sitten Loose Women -ohjelmassa.

– Kylven edelleen usein lasteni kanssa. Vanhin heistä on yhdeksänvuotias. Joskus se menee vähän sellaiseksi, että ”Äiti laita vaahtoa tissiesi päälle”, mutta miksi vartalon pitäisi aina olla seksuaalinen objekti? Miksi se ei voi olla vain vartalo? Miksi se ei olisi normaalia?, Solomon ihmetteli ja heitti vain lisää vettä häntä kritisoineiden myllyyn.

Mitä sinä olet mieltä lasten kanssa kylpemisestä?