Aaron Carter mukana Lääkärit-ohjelmassa – huumetestin tulokset karmaisevaa kuultavaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poplaulaja Aaron Carter on ollut viime kuukausina otsikoissa lähinnä ulkomusiikillisten seikkojen takia. Mies on halunnut puhdistaa tuntojaan kertomalla olevansa bi-seksuaali. Nyt hän on myöntänyt avoimesti käyttävänsä huumeita ja reseptilääkkeitä.

Aaron Carter näyttää kuolemansairaalta. Ihmiset ovat kyselleet Aaronilta, onko hän sairastunut AIDS-tartuntaan tai syöpään. Mies painaa ainoastaan 52 kilogrammaa. Lääkärit -televisio-ohjelmassa vieraillut mies suostui huumeseuloihin. Hänen elimistöstään löydettiin kannabiksen lisäksi bentsodiatsepiineja ja opiaatteja.

Lääkäri Travis Storkin mukaan yhdistelmä on vaarallinen ja ihmiset ovat kuolleet aineiden takia. Hän käyttää esimerkkinä Aaron Carterin vuonna 2012 yliannostukseen kuollutta siskoa, Leslie Carteria. 29-vuotias Aaron aikoo lopettaa pikkuhiljaa kaikkien lääkkeiden käyttämisen. Hän ei enää hanki huumeita kaduilta, vaan haluaa kääntää uuden ja terveellisemmän sivun elämässään.