Seksikkäin äiti sai mallisopimuksen – upea näky vähäpukeisena

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli ja Victoria’s Secret -enkeli Alessandra Ambrosio nähtiin taannoin juhlimassa Coachella Valley Music and Arts -festivaaleilla. Kaunotar nähtiin myös kuvissa, joissa hän valmistautui festariviikonloppuun. Sittemmin hän on lomaillut tyylikkäissä merkeissä ympäri maailmaa.

Nyt Alessandra Ambrosio on saanut mallisopimuksen espanjalaisen XTI-yhtiön malliksi, ja parhaillaan hän poseeraa jo yhtiön näyttävissä mainoskuvissa. Samassa kampanjassa on mukana myös näyttelijä Andres Velencoso.

36-vuotias Alessandra Ambrosio ilmoitti taannoin, että hän aikoo tavoitella uraa muotibisneksessä myös muuten kuin mallina. Hän on nimittäin lanseerannut markkinoille oman vaatebrändin ále by Alessandra.

Splash
Splash
Splash

Splash
8