Supermalli Behati Prinsloo julkaisi kuvan vatsastaan: ”Toinen kierros…”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Adam Levine sai vuosi sitten hänen vaimonsa Behati Prinsloon kanssa terveen tyttären, jonka syntyessä sekä Levine että Prinsloo itkivät. Vanhemmat nimesivät Dusty Rose Levineksi tytön, joka on jo nyt saamassa itselleen sisaruksen.

Malli Behati Prinsloo kertoi vauvauutiset hänen Instagram-kanavallaan kuvan avulla. Peilin kautta otetussa kuvassa Prinsloolla on vain alusvaatteet yllään ja siinä nähdään jo selvästi pyöristynyt vauvamasu. Nainen kertoi kuvatekstissään, että nyt hänellä alkaa toinen kierros.

Dusty Rose Levine täyttää vuoden 21. syyskuuta. Adam Levine ja Behati Prinsloo eivät siis ole aikailleet uuden raskauden kanssa. Prinsloo näyttää olevan ainakin todella iloinen vauvauutisista hymyillessään ja ihaillessaan peilin kautta raskausvatsaansa.

ROUND 2…..

A post shared by Behati Prinsloo Levine (@behatiprinsloo) on