Isoäiti kohtasi George Clooneyn – puristi poskista kuin poikaansa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tuore isä ja maineikas näyttelijä George Clooney osallistui äskettäin Toronton kansainväliselle filmifestivaalille. Fanejaan tervehtiessään charmikas mies kohtasi yhden iäkkäistä faneistaan, Elfriede Wolfin. Isoäiti puristi Clooneya poskista erittäin mummomaiseen tyyliin.

George Clooney käveli Toronto International Film Festivalin punaisella matolla markkinoimassa uutta Suburbicon-elokuvaansa. Yleisön joukossa ollut iäkäs rouva sanoi ohi kulkeneelle Clooneylle, että hänen tyttärensä rakasti näyttelijää. Sen jälkeen rouva Wolf otti näyttelijää kädestä kiinni ja puristi lopulta 56-vuotiaan miehen poskia.

Kaikilla isoäideillä on tapana puristella rakkaitaan poskista ja sanoa: ”Oletpas sinä kasvanut”, tai: ”Etkös ole syönyt tarpeeksi?”. Wolfin ja Clooneyn kohtaamisesta otettu kuva leviää parhaillaan viraalina netissä, BBC uutisoi. Siitä on leivottu myös useita meemejä.