Lentokenttä ei suostu panemaan Donald Trumpin kuvaa seinälleen

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Tammikuussa Yhdysvalloissa presidenttiuransa aloittanut Donald Trump on jakanut kansakunnan periaatteessa kahtia. Esimerkiksi suurkaupungeissa ei anneta tukea rebuplikaanille. Los Angelesissa ei olla ripustettu edes Trumpin kuvaa lentokentän seinälle.

Los Angelesin kansianvälisessä lentokentällä, Tom Bradleyn kansainvälisessä terminaalissa, on perinteisesti roikkunut seinällä Yhdysvaltain presidentin kuva vastaanottamassa turisteja maahan. Seinällä oli pitkään entisen presidentin Barack Obaman kuva, vaikka Donald Trump oli valittu tehtäväänsä. Nyt seinällä roikkuu tyhjät kehykset.

Los Angelesin kansainvälisen lentokentän työntekijät eivät mitä ilmeisimmin ole aikeissa ripustaa nykyisen presidentin kuvaa seinälle. RadarOnlinen mukaan Hollywoodissa on arvosteltu Donald Trumpia kovasanaisesti virkaan astumisesta saakka. Vain 22,4 prosenttia losangelesilaisista äänesti Donald Trumpia maan presidentiksi viime vuoden presidentinvaaleissa.

GOD BLESS THE GREAT PEOPLE OF TEXAS!

A post shared by President Donald J. Trump (@realdonaldtrump) on