MTV: Jari Sillanpään autosta löytyi metamfetamiinia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Aiemmin tällä viikolla suosikkilaulaja Jari Sillanpään fanit järkyttyivät, kun julkisuuteen levisi tieto hänen jäämisestään kiinni auton ratista huumeiden vaikutuksen alaisena. Sillanpää jäi poliisin haaviin Helsingissä, ja hänen epäillään ajaneen autoa käytettyään amfetamiinia.

Tänään MTV kuitenkin kertoi tietolähteisiinsä vedoten, että Sillanpään autosta olisi löytynyt metamfetamiinista jalostettua niin sanottua kristallia. Löydöksen myötä Sillanpäätä epäillään myös huumausainerikoksesta.

Aiemmin Iltalehti uutisoi, että poliisi teki Jari Sillanpään asuntoon kotietsinnän. MTV kertoi tänään, että asunnosta ei löytynyt lisää huumausaineita. Poliisi ei ole suostunut kommentoimaan tapausta, eikä siten myöskään vahvistamaan, että kyseessä olisi juuri Jari Sillanpää.

Tapaus sai alkunsa, kun poliisipartio kiinnitti Helsingissä huomiota epävarmasti käyttäytyneeseen ajoneuvoon, jonka se päätti pysäyttää. Ajoneuvon kuljettajaksi paljastui Jari Sillanpää. Tapauksella oli useita silminnäkijöitä. Huumetestin jälkeen Sillanpää vietiin verikokeeseen, jonka tuloksia odotellaan. Häntä ei ole lehtitietojen mukaan vielä kuulusteltu.